Telefon- & Växellösningar

Arbeta smartare - inte hårdare

Telefoni

Kommunikation är en av de viktigaste byggstenarna för alla företag idag. Att den fungerar felfritt är en förutsättning för verksamheten och en förväntan från såväl kund som anställda. Vi har ett oberoende samarbete med alla de större operatörerna och kan på så sätt erbjuda dig som kund rätt leverantör utifrån ditt företagsbehov. Tillsammans går vi igenom vad som fungerar bra idag, vad ni saknar eller önskar förbättra och hur era planer för framtiden ser ut. Med målet att möta såväl dagens som morgondagens kommunikativa utmaningar garanterar vi en telefonilösning som skapar mervärde för dig och ditt företag.

Växellösningar

Med en modern molnbaserad växel samlar ni all er kommunikation på en plats. Dessutom säkerställer den att du och dina kollegor inte missar några samtal eller jobbförfrågningar. En växel gör det enkelt för era kunder att hitta rätt person vilket i sin tur spar tid både för er och era kunder.

Olika företag har olika behov. Det kräver i sin tur olika lösningar. Vi tror inte på några färdiga paket som ska passa alla, i stället fokuserar vi på att ta fram skräddarsydda lösningar för just dig och ditt företag. Vi genomför en grundlig behovsanalys och presenterar ett förslag med ett noggrant urval av passande produkter. För vissa företag innebär det en enklare växellösning, för andra en mer avancerad.
Copyright © 2023 Done IT Konsult AB

Webbplats av Area81.se