Konsult till allas förmån

Referenser

Vad Done IT Konsult AB's kunder tycker

”Sturestaden har sen 2014 använt Done IT Konsult AB som leverantör och samarbetspartner av kameraövervakning och även bredband via radiolänk på några fastigheter.

Därför har vi under dessa år haft gott samarbete, och en god och snabb service de gånger behov funnits.”
Krister Larsson
Sturestadens Fastigheter AB
”Arboga Stadshotell har sedan 2011 använt Done IT Konsult AB som helhetsleverantör av all teknisk utrustning som datorer, mobiltelefoni, kassasystemlösningar, copy & print, kamera & övervakningssystem samt för all installation, kabeldragning och driftsättning för våran helhetslösning. Även alla tillbehör till dessa produkter har Done IT Konsult AB stått för all service.

När Arboga Stadshotell förvärvade Hotell Gylle i Borlänge 2019 så är även där Done IT Konsult AB Hotellets leverantör av all tekniskt service och utrustning. Vi har bara gott att säga om Done IT’s snabba och bra service, inget känns omöjligt vid samtal med Done IT.”
Roberth Elvenäs, VD / Firmatecknare
Arboga Stadshotell, Gylle Hotell & Värdshus Borlänge
”Vi på Melius assistans har valt Done IT Konsult AB som IT-leverantör, vilket har hjälpt oss att få en helhetslösning med serverlösning så vi kan jobba var som helst när det behövs, även alla datorer på företaget har Done IT levererat.

Done IT Konsult AB har även hjälpt oss med olika wifi lösningar och dörrlåslösningar på kontoret som fungerar kanonbra.

Vi är mycket nöjda med deras lösningar och deras service. Med andra ord är det ett kanongäng som jobbar på Done IT!”
Garo Bedros, Kundansvarig
Melius Assistans
”Vi på Vulkarna i Arboga AB har valt Done IT Konsult AB som IT-leverantör, de har hjälpt oss att få en helhetslösning med bredband, serverlösning så vi kan jobba hemifrån eller var som helst när det behövs, även alla datorer på företaget har Done IT Konsult AB levererat.

Sålunda har Done IT Konsult AB även hjälpt oss med programvara så att alla kan komma åt viktig information direkt i telefonerna.

Vi är mycket nöjda med deras lösning!”
Dennis Wall, VD/Firmatecknare
Vulkarna i Arboga AB
Copyright © 2023 Done IT Konsult AB

Webbplats av Area81.se