Referenser

Sturestaden har sen 2014 använt Done IT Konsult AB som leverantör och samarbetspartner av kameraövervakning och även bredband via radiolänk på några fastigheter.

Vi har under dessa år haft gott samarbete, och en god och snabb service de gånger behov funnits.

Krister Larsson
Sturestadens Fastigheter AB

Arboga Stadshotell har sedan 2011 använt Done IT Konsult AB som helhets leverantör av all teknisk utrustning som datorer, mobiltelefoni, kassasystemlösningar, copy & print, kamera & övervakningssystem samt för all installation, kabeldragning och driftsättning för våran helhetslösning . Även alla tillbehör till dessa produkter, Done it Konsult AB Har även stått för all service. När Arboga Stadshotell förvärvade Hotell Gylle i Borlänge 2019 så är även där Done IT Konsult AB Hotellets leverantör av all tekniskt service och utrustning. Vi har bara gott att säga om Done IT Konsult AB snabb och bra service, inget känns omöjligt vid samtal med Done IT Konsult AB

Roberth Elvenäs, VD / Firmatecknare
Arboga Stadshotell, Gylle Hotell & Värdshus Borlänge

Vi på Vulkarna i Arboga AB har valt Done IT Konsult AB som IT-leverantör, dom har hjälpt oss att  få en helhetslösning med bredband, serverlösning så vi kan jobba hemifrån eller var som helst när det behövs, även alla datorer på företaget har Done IT Konsult AB levererat.

Done IT Konsult AB har även hjälpt oss med programvara så att alla kan komma åt viktig information direkt i telefonerna.

Vi är mycket nöjda med deras lösning!”

Dennis Wall, VD/Firmatecknare
Vulkarna i Arboga AB

Vi på Melius assistans har valt Done IT Konsult AB som IT-leverantör, de har hjälpt oss att få en helhetslösning med serverlösning så vi kan jobba var som helst när det behövs, även alla datorer på företaget har Done IT Konsult AB levererat.

Done IT Konsult AB har även hjälpt oss med olika wifi lösningar och dörrlåslösningar på kontoret som fungerar kanonbra.

Vi är mycket nöjda med deras lösning och deras service. Det är ett kanongäng som jobbar på Done IT!

Garo Bedros, Kundansvarig
Melius Assistans