Helhetsleverantör

Om oss

Din personliga helhetsleverantör

Vi är din helhetsleverantör inom smarta, moderna och innovativa företagslösningar som skapar affärsvärde – för verksamheten i vardagen och i framtiden. Detta hjälper dig bli kostnadseffektiv när du utvecklas och förbättras.

Oavsett storlek på företag och verksamhet hjälper Done IT Konsult AB dig med hållbara företagstjänster och helhetslösningar inom IT-miljöer, Copy & Print, Lås & Passagesystem, Kamera & övervakningssystem, installationer och säkerhet etc.

Tillsammans skapar vi lösningar som tar er in i framtiden med affärsnytta, säkerhet och lönsamhet i fokus. Med andra ord tar vi rollen som helhetsleverantör i allt du behöver assistans med. Vilket vi uppnår genom att både förenkla och förbättra dina lösningar. Som ett resultat av denna process slipper du onödiga investeringskostnader. Och ovanpå detta arbetar du i lugn och ro när vi stabiliserar din verksamhet genom att säkerhetskopiera din IT-miljö. Antingen med online backup på molnet eller en offline backup på plats. Genom att se över din verksamhet i både stora och små drag optimerar vi din utveckling.

Vi på Done IT Konsult AB ser till att du får rätt förutsättningar så att du kan jobba effektivt här och nu, samt ser vi som helhetsleverantör över vad som behövs för att förbättra verksamheten långsiktigt.

När du väljer oss kan du förvänta dig hög kvalitet, stort engagemang. Genom närhet till våra kunder skapar vi en trygg, säker och smidig vardag. Efter att du tar del av våra konsulters service utvecklar vi tillsammans de bästa lösningarna för just dina behov.

Med all vår kompetens inhouse kombinerar vi idé, strategi och kreativitet till färdig produkt inom säker IT-drift, därmed tillhandahåller vi professionella verktyg och dokumenterade rutiner. Som helhetsleverantör tror vi på långa samarbeten och vi arbetar hårt för att våra kunder ska vara nöjda.

Vi gör skillnad för våra kunder!
Copyright © 2023 Done IT Konsult AB

Webbplats av Area81.se