JOBBA HOS OSS

Vi söker nätverkstekniker!


Done IT Konsult AB expanderar och söker nu en tele/nätverkstekniker. Du arbetar självständigt och fattar egna beslut, samtidigt som du måste kunna samarbeta och ingå i en grupp.

Då du har mycket direktkontakt med våra kunder är det mycket viktigt att du känner dig bekväm med att besöka företagskunder på plats för att lösa deras problem. Vi lägger stor vikt på att du som person passar in i vårt team.

Arbetet består av installation av Fastighetsnät/Fiberoptiska nätverk/CCTV/Passagesystem m.m. samt service och underhåll. Du skall vara en praktisk person och ha kunskaper inom ovannämnda system.

Du skall ha några års erfarenhet av liknande arbete.

Som personliga egenskaper är du lyhörd för eventuell eftermarknad samtidigt som du är en utåtriktat, noggrann, målmedveten, vetgirig och positiv person.

Du har stort engagemang, stor vilja att lösa tekniska problem samt en vilja att alltid sträva framåt.

Hos oss har du möjlighet att vara med och påverka och styra det egna arbetet samtidigt som det finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Tjänsten är på heltid, provanställning 6 månader, därefter tillsvidare anställning.

Arbetsuppgifterna kräver B-körkort och flytande svenska i tal och skrift.

Känner du att detta stämmer in på dig?

Ansökan och kontakt

Du ansöker till tjänsten genom formuläret nedan. All information hanteras enligt GDPR vilket innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!
   Ge ditt samtycke *

   Läs mer om fullständigt samtycke här
   Läs mer om begränsat samtycke här.

   Copyright © 2023 Done IT Konsult AB

   Webbplats av Area81.se